Det skimmrar.

Nu har vi gjort något vågat. Vi publicerade det vi aldrig trodde vi skulle publicera. Lyssna på mitt hjärta, kan du höra det sjunga? Årstider kanske förändras, men jag älskar dig till slutet.
JAAAAAG ÄLSKZKAR DIIIGGGGH! FNIZZZZZZ!!!!! ÄUÄUÄU <3

En halv skinka inne.

Tiden har nästan stannat. Jag hoppas att du inte bryr dig om att jag skriver några rader om hur underbar världen är när Du finns där. Det är människor som Du som får den att snurra.

Youtube är en bra hemsida, en sida med kvalitet och kvantitet. Där finns allt och lite till. Man skulle till och med kunna hitta en film på Mig och Dig där. Men det är ingenting som vi talar om. Men i realitet är det ganska irelevant fakta. Se mig i ögat och säg bara vad du tycker. För att jag vet vad jag tycker om allt, om detta, om dig. Det var nämligen något i dina ögon idag, snälla gråt inte. Inte inatt. För Jag älskar Dig. Vet du om det? Eller är jag bara en på miljonen?


Den magiska musten.

Det är kväll. Jag sippar lite på min julmust. "Bra årgång" tänker jag och tar ännu en klunk. Idag är det andra advent... Man skulle kunna säga att jag lite lever för det här med julen. Lite fånigt kanske ni tänker nu. Men jag har liksom en dragningkraft till det här med kärlek, lussekatter, pepparkakor, tomteluvor, glögg, glitter för att inte tala om min kärlek till Karl Bertil Johnsson, den lille pojken som skänker bort de välbärgades julklappar till de stackars fattiga. Sicken kille, brukar jag tänka. Allt detta på bara 4 veckor, kan det bli bättre?
Knappast.

Då Du känner en doft av minnen.

Det är jul. Det har kommit till den tiden då alla sätter sig ned, så som vi har gjort så många gånger förut. Då det ska vara vitt på taken och hela huset ska lukta av minnen och nybakat. Ja, snart är det ju till och med dags för att ta in ett sådant där träd också. Ja, ett sådant som man pyntar med kulor, ljus och tomtar. Sedan brukar man väl sätta en stjärna i toppen också, Jag skulle tro att den ska symbolisera den där stjärnan som alla fröknar alltid pratade så mycket om i skolan då vi var små. Ja, den stjärnan som fanns över stallet. Men även om Jag bara tycker att det där är struntprat, så gillar jag julen mest av allt.


RSS 2.0